skip to Main Content

Combi-automaten van MultiVending

zoetwaren, GoodFood4You & frisdranken in 1 automaat !

Jouw moment, jouw keuze

Categorie:
Zoetwaren, GoodFood4You & Frisdranken
Capaciteit:
Wisselend per automaat
Standaard kleur:
Zwart
Optioneel:
Contactloos betalen

COMBI-AUTOMATEN VAN MULTIVENDING

De naam zegt natuurlijk genoeg: dit is een automaat met zoetwaren, GoodFood4You én frisdranken. Het grote voordeel voor u is de ruimtebesparing: u heeft immers maar 1 automaat nodig.

Afhankelijk van de branche en het aantal gebruikers kan dit voordeel tevens een nadeel zijn. De capaciteit is een stuk beperkter dan een losse frisdrank- en zoetwaren-automaat. Wij adviseren u graag in deze.

EIGENSCHAPPEN

De combi-automaten zijn in diverse maatvoeringen leverbaar en hebben een fraai design, goede techniek, hoge functionaliteit en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De combi-automaten zijn gekoeld en bovendien uit te rusten met een contactloos betaalsysteem Nayax: naast muntgeld kunt u  ook met een bankpas en smartphone betalen.

FULL-SERVICE

De beschikbare ruimte en het aantal personeelsleden / gebruikers zijn dus van groot belang om een juiste keuze te kunnen maken. Wat uw keuze ook zal zijn, wij leveren de automaten altijd met ons full-service concept: wij verzorgen de plaatsing, het (technische) onderhoud en zorgen dat de automaat op correcte wijze en juiste moment wordt bijgevuld.

 

 

WEET U AL WAT U WILT?
Ziet u de automaat al binnen uw organisatie staan? Nieuwsgierig wat de servicekosten zijn voor deze automaat? Graag helpen wij u in het maken van een juiste keuze voor uw automaat. Vult u vrijblijvend het informatie formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

COMBINERENDE

PRODUCTEN

CONTACTLOOS

BETALEN

ZUINIG

IN VERBRUIK

 AFHANKELIJK VAN LOCATIE, DIVERSE MOGELIJKHEDEN

COMBI-AUTOMATEN

VAN MULTIVENDING

  • Compact model
  • Zuinig in verbruik
  • Muntwisselaar
  • Contactloos betalen optioneel
  • LED verlichting
  • Koeling
  • Mooie presentatie producten
  • Breed assortiment in 1 automaat
MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE OVER ONZE COMBI-AUTOMATEN?

JOUW MOMENT, JOUW KEUZE

Back To Top