skip to Main Content

Vers-automaten van MultiVending

24/7 een ruim aanbod aan versproducten

Jouw moment, jouw keuze

Categorie:
Versproducten
Capaciteit:
Wisselend per automaat
Standaard kleur:
Zwart
Optioneel:
Contactloos betalen

VERSAUTOMATEN VAN MULTIVENDING

Deze automaat is uitermate geschikt om 24/7 versproducten aan personeel en bezoekers te kunnen aanbieden. De automaat wordt veelal trommelautomaat genoemd: de vakken draaien rond (als een trommel) nadat de gebruiker een keuze heeft gemaakt. De grote flexibiliteit in configuratie laat de gebruiker kiezen tussen snacks, dranken, verse gerechten, fruit en yoghurt. De automaat is voorzien van een speciale koeling waardoor er wordt voldaan aan de HACCP norm. Deze is vereist bij de verkoop van versproducten. 

BIJVULLEN AUTOMAAT

In tegenstelling tot onze andere automaten levert Multivending voor deze automaat geen producten: de klant koopt zelf de versproducten in en vult de automaat hierna zelf. Deze keuze hebben wij bewust gemaakt vanwege de beperkte houdbaarheid en hierdoor dus ook  het risico van versproducten; zowel financieel als logistiek. De vers-automaten onderhouden wij uiteraard wel en eventuele storingen zal ons team adequaat voor u oplossen.

 

MEER INFORMATIE?
De vers-automaat plaatsen wij voornamelijk  bij grotere organisaties, bedrijven, scholen, ziekenhuizen en overige instellingen (vanaf 100 gebruikers). Multivending kan deze service-automaat uitsluitend aanbieden in combinatie met onze zoetwaren- en frisdrankautomaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vult u vrijblijvend het informatie formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

VERSE

PRODUCTEN

CONTACTLOOS

BETALEN

TEMPERATUUR

HANDMATIG INSTELLEN

 AFHANKELIJK VAN LOCATIE, DIVERSE MOGELIJKHEDEN

VERS AUTOMATEN

VAN MULTIVENDING

  • Compact model
  • Zuinig in verbruik
  • Muntwisselaar
  • Contactloos betalen
  • LED verlichting
  • Speciale koeling
  • 24/7 aanbod versproducten
  • Mooie product presentatie
MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE OVER ONZE VERS-AUTOMATEN?

JOUW MOMENT, JOUW KEUZE

Back To Top