skip to Main Content

Zoetwaren-automaten van MultiVending

de maatschappij verandert en Multivending verandert mee.

Jouw moment, jouw keuze

Categorie:
Zoetwaren & GoodFood4You
Capaciteit:
Wisselend per automaat
Standaard kleur:
Zwart
Optioneel:
Contactloos betalen
Koeling

ZOETWARENAUTOMATEN VAN MULTIVENDING

Vroeger noemden we het snoepautomaten en nu spreken wij over zoetwaren-automaten of vending-automaten. Waarom? Er is een verschuiving gaande van uitsluitend snoep in een automaat naar andere, meer verantwoorde, zoetwaren. Het bekende zakje chips, de snicker en gevulde koek zijn niet meer voldoende: de maatschappij verandert en Multivending verandert mee.

KENMERKEN VAN UW AUTOMAAT

Multivending heeft automaten van diverse fabrikanten. Deze automaten kenmerken zich allen door een fraai design, goede techniek, hoge functionaliteit en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De automaten zijn bovendien uit te rusten met een contactloos betaalsysteem: Nayax. Naast muntgeld kunnen gebruikers nu ook met bankpas en smartphone betalen.

De automaten zijn niet standaard voorzien van een koeling. Om een juiste keuze te kunnen maken is de omgevingstemperatuur van uw automaat van belang. Als voorbeeld: legt u thuis uw muesli-bars, koek en chips in de koelkast?

Wij leveren de automaten altijd met ons full-service concept: wij verzorgen de plaatsing, het (technische) onderhoud en zorgen dat de automaat op correcte wijze en juiste moment wordt bijgevuld. Kortom, wij doen geen beroep op uw kostbare tijd.

 

HEEFT U MEER INFORMATIE NODIG?

Onze vending-automaten zijn in diverse maatvoeringen leverbaar. De beschikbare ruimte plus het aantal personeelsleden en/of gebruikers zijn van belang om u een passende oplossing te kunnen bieden.

Graag helpen wij u in het maken van een juiste keuze voor uw automaat. Vult u vrijblijvend het informatie formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

 

ZOETWAREN

PRODUCTEN

CONTACTLOOS

BETALEN

ZUINIG

IN VERBRUIK

 AFHANKELIJK VAN LOCATIE, DIVERSE MOGELIJKHEDEN

ZOETWARENAUTOMATEN

VAN MULTIVENDING

  • Compact model
  • Zuinig in verbruik
  • Muntwisselaar
  • Contactloos betalen optioneel
  • LED verlichting
  • Koeling optioneel
  • Breed assortiment
MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE OVER ONZE ZOETWAREN-AUTOMATEN?

JOUW MOMENT, JOUW KEUZE

Back To Top