skip to Main Content

Full service (multi)vending 

Lekker brood haal je bij de bakker, goed vlees koop je bij de slager;
automaten bestel je bij Multivending.

Jouw moment, jouw keuze

ONZE COMMUNICATIE EN AANPAK ZORGT VOOR EEN LANGDURIGE SAMENWERKING.

Multivending plaatst automaten onder het zogenaamde Full Service principe. Dit betekent dat wij de automaat plaatsen, onderhouden en bijvullen: het kost u géén investering. Onze full-service is dan ook een voordelige dienst waarbij Multivending zorgt dat u geen omkijken heeft naar de automaten. In onze branche komen we deze uitspraken vaak tegen maar laat u niet verrassen!

De basis van Multivending en het full service concept ligt nog steeds in het familiekarakter van het bedrijf. De werkwijze en visie doen ons hierbij duidelijk onderscheiden in de markt: communicatie, kwaliteit en service.

COMMUNICATIE

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Als eigenaar van het familiebedrijf onderhouden wij het persoonlijk contact met onze klanten gelukkig nog steeds zelf. Multivending kent geen helpdesk welke u doorverbindt om vervolgens naar uw klantnummer te vragen: bij ons bent u klant, geen nummer.

Naast ons enthousiaste team medewerkers vullen wij zelf ook uw automaat bij. Hiermee waarborgen wij ons serviceniveau, houden we nauw contact met onze klanten en kunnen wij uw verzoeken direct uitvoeren: wel zo makkelijk.

KWALITEIT

KWALITEIT IS EEN KEUZE

Multivending heeft een zeer ruim assortiment aan A-kwaliteit producten waarbij u, indien gewenst, zelf uw assortiment kunt samenstellen.

Daarnaast kenmerken onze vending-automaten zich door een modern design, goede techniek en functionaliteit en zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Kortom: het assortiment en de automaten van Multivending bieden u een betrouwbare partner.

BEKIJK ONZE MACHINES

SERVICE

de basis van ons bestaansrecht

Onze klanten zorgen voor het bestaansrecht van Multivending. Dit betekent dat producten tijdig en op correcte wijze door ons worden bijgevuld. Hiermee worden lege vakken in de automaat en houdbaarheidsproblemen voorkomen. Essentieel voor een prettige en langdurige samenwerking met een klant: vraagt u ons gerust om referenties.

Onze automaten zijn uitgerust van een zeer goede techniek. Uiteraard kunnen wij niet uitsluiten dat er een storing zal optreden; het blijft immers techniek. Mocht er onverhoopt toch een ongemak plaatsvinden, dan zullen wij deze in de regel binnen 24 uur kunnen verhelpen. Eventuele kosten van de storing zijn hierbij voor onze rekening.

DIRECT STORING MELDEN

Is het full-service concept van Multivending gratis?

Dit is afhankelijk van de uiteindelijke afname: middels een afnamestaffel berekenen wij een acceptabel service-bedrag per maand. Hoe hoger het aantal verkopen uit de automaat zijn, hoe lager de service-bijdrage per maand. Afhankelijk van de branche en het aantal gebruikers kan het dus zijn dat u helemaal geen bijdrage betaalt omdat de afname hoog genoeg is.

Waarom betaalt u eventueel een service-bijdrage?

De service-fee berekenen wij door om kosten van de automaat, personeel, transport en overige overhead te kunnen waarborgen. Daarnaast is de afnamestaffel essentieel om het gewenste serviceniveau te kunnen waarborgen: geen lege vakken, op juiste moment en correcte wijze bijvullen van producten (houdbaarheid), snelle opvolging in geval van storing plus het reguliere onderhoud van de automaat.

Waarom koop ik als klant niet zelf een automaat?

De service-bijdrage is dusdanig laag dat u voor dit bedrag nooit zelf een automaat kunt aanschaffen. Daarbij hoeft u geen kostbare tijd te besteden aan het zelf vullen van de automaat, de administratie en het voorraadbeheer. Eventuele storingen en bijkomende kosten zijn tevens voor rekening van Multivending en heeft u dus nooit onverwachte kosten.

ZIT IK VAST AAN EEN CONTRACT WANNEER IK GEBRUIK MAAK VAN DE FULL SERVICE DIENST?

Wij zullen altijd een samenwerkingsovereenkomst afsluiten. Afhankelijk van uw wensen zal deze overeenkomst een looptijd hebben van 1 – 5 jaar. Het contract is noodzakelijk om het eigendom van de automaat vast te leggen en daarnaast  om onze investering te kunnen verantwoorden.

NIEUWSGIERIG NAAR UW MOGELIJKHEDEN?

JOUW MOMENT, JOUW KEUZE

Back To Top