skip to Main Content

een passende oplossing voor iedere werkplek,

school of instelling, groot of klein

Jouw moment, jouw keuze

ONZE HISTORIE

AUTOMATENCATERING SINDS 1993

Multivending BV is in 2017 ontstaan uit een samenwerking tussen 2 familiebedrijven. Korver Intertrade is dan al sinds 1993 actief en Pitstop Box sinds 1999: we zijn dus geen onbekenden in de vending-branche. Gelet op een snel veranderende markt was het moment daar en was de keuze voor een samenwerking eigenlijk een logische stap voorwaarts. Naast onze nieuwe naam hebben wij ook een passende slogan geïntroduceerd: jouw moment, jouw keuze. Onze visie is ongewijzigd gebleven: een passende oplossing voor iedere werkplek, school of instelling, groot of klein.

COMMUNICATIE, KWALITEIT & SERVICE

ZIJN VOOR ONS BELANGRIJK

De werkwijze is nog steeds gebaseerd op een aanpak waarbij communicatie, kwaliteit en service centraal staan. Onze samenwerking heeft veel voordelen opgeleverd: met onze nieuwe maatwerk software kunnen we nu op locatie bij de klanten het assortiment én de afname nauwkeurig monitoren. Daarnaast hebben we het contactloos betaalsysteem geïntroduceerd bij klanten: naast muntgeld kunnen klanten nu ook met bankpas of smartphone betalen.

Wij zijn trots op deze vooruitgang waardoor klanten nog betere service mogen verwachten: Multivending kan zich uitstekend onderscheiden in de markt. Inmiddels bevoorraden we dagelijks met meerdere bestelwagens onze klanten. Uiteraard is dit niet mogelijk zonder ons leuke team enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

VRAAG HET ONS!

WIJ STAAN NIET STIL

GoodFood4You, VERANTWOORD ONDERNEMEN

Naast technologische ontwikkelingen hebben we een nieuwe productlijn opgezet: GoodFood4You. Een geregistreerde merknaam voor producten van fabrikanten die de kenmerken hebben van een verantwoord tussendoortje: de maatschappij verandert en Multivending verandert mee.

MEER over GOODFOOD4YOU

NIEUWSGIERIG NAAR UW MOGELIJKHEDEN?

JOUW MOMENT, JOUW KEUZE

Back To Top