skip to Main Content

Frisdrank-automaten van MultiVending

een verfrissende oplossing voor iedere locatie

Jouw moment, jouw keuze

Categorie:
Frisdrank
Capaciteit:
Wisselend per automaat
Standaard kleur:
Zwart
Optioneel:
Contactloos betalen

FRISDRANKAUTOMATEN VAN MULTIVENDING

Decennia lang werken wij nauw samen met Coca Cola. Deze partner heeft een zeer ruim, bekend en mooi assortiment A-merk frisdranken en water. Bovendien stelt deze partner ons in staat om u tegen zeer aantrekkelijke condities een automaat te kunnen aanbieden.

Veel mensen kennen de traditionele Coca Cola automaat: een frisdrankautomaat met een Coca Cola afbeelding op de voorzijde van de automaat. De afgelopen jaren kiezen veel van onze klanten ook voor een ander type: de zogenaamde “glassdoor vendor”. Dit is een automaat met een glazen deur/front waarbij alle frisdranken duidelijk zichtbaar zijn.

FRISDRANK OP MAAT
Indien gewenst kan Multivending ook eigen frisdrankautomaten aanbieden. Het grote voordeel hierbij is dat u als klant ook frisdranken buiten het Coca Cola assortiment kunt kiezen. Hierbij kunt u denken aan: Red Bull, Chocomel, Spa en andere denkbare merken/smaken.

KENMERKEN
Onafhankelijk van uw keuze, de frisdrankautomaten kenmerken zich door een goede techniek, hoge functionaliteit en zijn natuurlijk gebruiksvriendelijk. De glassdoor vendor kenmerkt zich bovendien van een zeer fraai uiterlijk. De automaten zijn bovendien uit te rusten met een contactloos betaalsysteem: Nayax. Hiermee kunt u naast muntgeld ook met een bankpas en smartphone betalen.

WEET U AL WAT U WILT?
Wat uw keuze ook zal zijn, wij leveren de automaten altijd met ons full-service concept: wij verzorgen de plaatsing, het (technische) onderhoud en zorgen dat de automaat op correcte wijze en juiste moment wordt bijgevuld.

Graag helpen wij u in het maken van een juiste keuze voor uw automaat. Vult u vrijblijvend het informatie formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

Onze tip: wacht niet tot de zomer.

FRISDRANK

PRODUCTEN

CONTACTLOOS

BETALEN

GEKOELD

AANBOD

 AFHANKELIJK VAN LOCATIE, DIVERSE MOGELIJKHEDEN

FRISDRANKAUTOMATEN

VAN MULTIVENDING

  • Compact model
  • Zuinig in verbruik
  • Muntwisselaar
  • Contactloos betalen optioneel
  • LED verlichting
  • Koeling
  • Mooi assortiment
MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE OVER ONZE FRISDRANK-AUTOMATEN?

JOUW MOMENT, JOUW KEUZE

Back To Top