skip to Main Content

WIJ HEBBEN

OOG & RESPECT VOOR

IEDERE LIFESTYLE

Jouw moment, jouw keuze

MULTIVENDING ondersteunt EEN GEZONDE Lifestyle

en biedt u een goodfood4you assortiment

Een ontwikkeling die volop in beweging is: een gezonde lifestyle. Naast bewegen/sporten is voeding hierbij een essentieel onderdeel. Dit is geen trend maar een structurele verandering in onze maatschappij. Multivending ziet het belang van deze gezonde lifestyle en levert een actieve bijdrage aan deze ontwikkeling. Wij hebben hierom een productgroep toegevoegd aan ons reguliere assortiment: GoodFood4You.

GoodFood4You

VERANTWOORD ONDERNEMEN

GoodFood4You is een verzamelnaam voor producten die binnen onze branche worden aangewezen als “verantwoord tussendoortje”. Deze producten omvatten geen of minder suikers, vetten, calorieën en/of koolhydraten.

De diversiteit in dit assortiment neemt stapsgewijs toe omdat steeds meer fabrikanten zich bezighouden met deze ontwikkeling. Het is niet voor niets dat Coca-Cola ondertekenaar is van het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen. Coca Cola neemt de verantwoordelijkheid met concrete ambities om middelbare scholen en het MBO een gezondere keuze te bieden. Multivending voldoet sinds 2018 ook aan deze gezonde norm op scholen.

WILT U MEER WETEN?

WIJ STAAN NIET STIL

GoodFood4You

Naast scholen neemt Multivending zelf het initiatief om deze producten ook bij bedrijven en instellingen te introduceren. Naast reguliere zoetwaren en frisdranken zijn alle automaten van Multivending namelijk gevuld met diverse verantwoorde tussendoortjes. Afhankelijk van het aanbod van fabrikanten zullen wij met regelmaat nieuwe producten introduceren of toevoegen . Uiteindelijk heeft Multivending als doel een assortiment te presenteren met oog en respect voor iedere lifestyle: jouw moment, jouw keuze.

Jouw moment, jouw keuze

Back To Top